HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Harmadik alkalommal 4 HELYSZÍN Konyhabútor Kiállítás

Az ország TÖBB MINT 100 KONYHABÚTORT bemutató eseményén megtervezhetted álmaid konyháját
A kiállított termékek között számos hazai konyhabútorgyártó széles kínálata mellett ismét nemzetközi márkák is megjelentek. Kedvedre válogathattál az ideális konyha, étkezőbútor vagy a számodra legtökéletesebb konyhai gépek között; vagy megvásárolhattad a kiállított összeállításokat akár féláron.

Ízelítő a 2024-es 4 HELYSZÍN konyhabútor kiállítás programjaiból

Kiállítás és vásári akciók, kuponok
Ingyenes 3D- konyha látványtervezés-Megvalósítás 2-4 héten belül
Nyereményjátékok a helyszínen és a social media platformokon
Superfoodok és tudatosság a konyhában. Vendég: Nyers Vegán Séf, gasztrofilozófus
Szaktanácsadás, szakmai előadások
Étel és italkóstolók
Termékbemutatók

Kulináris kalandok sztárokkal a harmadik 4 HELYSZÍN Konyhabútor kiállításon


Betekinthettél Rékasi Károly, Rékasi Zsigmond és Rékasi-Pikali Gerda konyhájába is, hiszen a 4 HELYSZÍN Konyhabútor Kiállításon ők főzték nekünk a szombati és a vasárnapi ebédet.
Találkozhattál az eseményen Balogh Edina színésznővel, egykori szépségkirálynővel és kóstolhattad az általa készített hamburgert a látványkonyhában.
Egy falat Egyiptom is ide varázsolódott Kamarás Norbert és Kármán Odette fakanalából.
A DeLonghilegújabb kávégépével és ízletes kávékülönlegességeivel fokozta az ízélményeket.

Bemutatkoztak a legújabb Nikola Teslaés Hitachi konyhagépek a 4 HELYSZÍN Konyhabútor Kiállításon!

Megismerkedhettél a Viwa Vitaminwatertermékeivel! Felfrissülhettél a kirobbanóan gyümölcsös, vitaminokkal felturbózott italokkal.

Késvilla Food Truckés Belfrit Food Truck a kiállítás bejáratánál várt a finomabbnál finomabb falatokkal – volt itt minden: Hamburger! Belga hasábburgonya! Édes burgonya! 15 féle szósz! Hagymakarikák!

Horváth Judit - Judit's Play&Patisserie - bevezette a nézelődőket a fermentált konyha világába, a látványkonyhában pedig sorra készítette a mentes zabkekszeket több variációban, kóstolhattunk gluténmentes, kovàszos zöldpalacsinta batyut mentes sajtkrémmel, és kovàszos zöldsèges minimuffint is.

Csak a Mentes csapat szervezésében Az Év Mentes Séfje 2024 verseny résztvevői, bemutathatták szakácstudományukat a látványkonyhában:

Az Év Mentes Séfje Angeli Mátyás,profi kategória 2. helyezettje
Az Év Mentes Séfjei Dömös Fanni,amatőr kategória 1. helyezettje
Az Év Mentes Séfjei Molnár Dávid,profi kategória 1. helyezettje
Az Év Mentes Séfjei Kovács Vivien,amatőr kategória 3. helyezettje

A Csak a Mentes csapat partnerei, az esemény területén, ínycsiklandozó mentes finomságokkal készültek, amelyeket a helyszínen akár meg is tudtál kóstolni és vásárolni.
Nyers Séf- Vegán privát séf, gasztrofilozófus, a Hush & Hush Prémium étrend-kiegészítő termékekkel - az Image Skincare alapítóitól- ismertette meg a látogatókat. A Nyers séf nyereményjátékokkal Hush&Hush superfoodokkal készült számunkra, amiket ott a helyszínen meg is kóstolhattunk.
A Csak a Mentes piactéren felsorakoztak az öko, bio, természetes alapanyagokból készült termékek, a NaturCleaning - Természetes tisztítószerek és kozmetikumok között kellemes illatfelhőben válogathattál. További garantált gasztro elcsábulást jelentett a YesMama vegán élelmiszerek, My Cosmofood színtiszta élelmiszerek, ALL IN Natural food paleo & vegán termékek pultja.
További gasztrokalandban lehetett részünk, a helyben sütött paleo pékáruk megkóstolásakor a JótEvők - Paleo Központ jóvoltából.

Szakmai előadások a 4 HELYSZÍN Konyhabútor kiállításon

Szakmai előadások és szaktanácsadás kapcsán a Multikomplex Budapest Kft., Ecorgan Kft. révén ismerkedhettünk meg a legújabb konyhatrendekkel (Blanco, Smeg, Elica), valamint a legújabb páraelszívókkal, konyhai gépekkel.
Bemutatkozott a WalQa Dizájn, akik a konyhai falburkolás egy új dimenziójával ismertették meg az érdeklődőket, akik szemügyre vehették a trendi vagy akár klasszikus konyhába betervezhető design falipaneleket.
Az ínycsiklandó főzések után egyértelmű, hogy nem hiányozhattak a finom falatok a látogatóknak sem: a helyszínen Amicorn popcornt, további mentes sütik és bonbonok sokaságát kóstolhattuk meg.

Rekord az ország TÖBB MINT 100 KONYHABÚTORT bemutató eseményén

Rekord született az idei 4 HELYSZÍN Konyhabútor Kiállításon, mely szerint az áruházakban kiállított konyhaösszeállítások száma meghaladta a 100 db-ot, ezt a számadatot a helyszíneket végigjárva Sebestyén István, a Magyar Rekordok regisztrátora hitelesítette. Mely szerint valóban az ország TÖBB MINT 100 KONYHABÚTORT bemutató eseménye lett a 4 HELYSZÍN Konyhabútor kiállítás.

A 4 HELYSZÍN Konyhabútor Kiállításon az első 100 megrendelt konyhabútor mellé két részes NaturCleaning ajándékcsomagot kaptak a vásárlók, ráadásul a kiállításon feliratkozók között egy beépíthető mosogatógépet is kisorsoltak.
Az esemény 4 helyszínen zajlott, Budapesten, Budaörsön és idén +1 helyszínen is- Nyíregyházán, a MediaMarktban lévő RS Konyhastúdióban.

Ami biztos, hogy ingyenes 3D konyha látványtervezés, szakmai bemutatók, sztárok, ételkóstolók, szaktanácsadás és nyereményjáték lesz a 4 HELYSZÍN Konyhabútor Kiállításon jövőre is !

Program- és szakmai helyszínek:
Programokkal, bemutatókkal és szakmai kiállítással:
Szakmai kiállítással és kedvezményes vásárral vártak további áruházak:
#konyhabutorkiallitas#konyha#konyhabutor#konyhainspiracio#kiallitas#nyeremeny#butor#exhibition
www.konyhabutorkiallitas.hu


loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!