HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

MobilaDalin: Tradíció & Dizájn

Minőség és kreativitás kéz a kézben
A MobilaDalin egy kárpitosbútort gyártó romániai cég, amely 1992-től van jelen a román piacon, a cég egy bútoriparra, faiparra és szövetiparra szakosodott mérnökcsalád.
A sikeres családi vállalkozás alapját a műszaki érdeklődés, és a rájuk jellemző újítás szeretete képezte. A családi vállalkozást és az alapítók munkáját és szakmai örökségét már a második nemzedék folytatja.
Szinte a semmiből sikerült felépíteniük egy komplett bútorgyárat és egy olyan márkát, amely minőségének, újszerűségének és kivitelezésének köszönhetően mind nemzeti, mind nemzetközi szinten ismert és elismert lett..
Tevékenységük során fejlesztették ki a kitűnő minőségű termékeket és a széles választékot; a termékportfólió három területen teljesíti az ügyfelek igényeit: kanapék, ágyak és székek, továbbá kiegészítők és más kárpitosbútor termékek, amelyeket úgy terveztek, hogy több örömöt hozzanak ügyfeleik lakásába. Termékeik jelenleg körülbelül 150 romániai, magyarországi és moldovai köztársasági boltban kaphatók. Becsléseik szerint több, mint 100 000 család otthonát, közületi tereit, éttermek, bárok és egyéb kiállító terek kényelmét, esztétikus berendezését szolgálta és szolgálja ma is töretlenül a gyárakból kikerülő kárpitosbútor termékek sokasága.

Dizájn, újszerűség, szakmaiság és minőség a Mobiladalinnál

A MobilaDalin saját bemutatótermekből-Showroomokból, franchise-kereskedésekből és üzletláncokból álló hálózattal rendelkezik. A termékeiket Romániában, különböző európai országokban (Franciaország, Ausztria, Németország, Olaszország, Spanyolország) hozzák forgalomba,állítják ki és értékesítik.
A kiállításokon való rendszeres részvétel megismerteti a nagyközönséggel, a nemzetközi partnerekkel termékeiket, országos és nemzetközi szinten is; és mindez lehetőséget ad a tartós üzleti kapcsolatok kialakítására, amely a megbecsülésen, bizalmon, szorgalmon, és a tiszteleten alapul -fogalmazzák meg a vezetők.
Rendszeresen követik a nemzetközi piacokat és a bútorkiállítások irányzatait, sőt évek óta aktív résztvevői, ahol mindig friss szemlélettel, bátor szín-, és formaválasztással a kiállítások, bemutatók maradandó színfoltjai szoktak lenni.
Ezáltal, hogy követik a nemzetközi trendeket, a bemutatott bútorkollekciók mind színvilágukban, mind pedig az évenként bevezetett modellek széles skáláján is tükröződik.
Olyan szakemberekkel dolgoznak együtt, akik segítenek a hagyományos román bútorok által ihletett kollekciók kifejlesztésében azért, hogy a különböző tájegységek, népművészeti motívumok esztétikai és kulturális értékeit beépítsék a mindennapokba.
Kivételes színekkel, textúrákkal és formákkal, megvalósítható egy kicsit merészebb összeállítás is, akár egy "dögös" kék színű, bőr sarokgarnitúra is. De egy népi motívumokkal teletűzdelt kanapé vagy fotel is lehet a berendezett tér vagy az otthon különleges sztárja.
A részletekre való odafigyelés és a felhasznált anyagok szigorú minőségi és esztétikai szempontból való megválogatása – ezek jelentik termékeik minőségi biztosítékát. Az ügyfeleik rendelkezésére bocsátott szövetkollekciókkal, fapácokkal, fém alapanyag mintákkal és színekkel a MobilaDalin termékei mind-mind azt segítik elő, hogy a megrendelők ízlésének és kreativitásának, személyiségüknek és vágyai szerint legyen berendezve a kívánt enteriőr.
A bútoraik rendkívül sokféleképpen variálhatóak, építhetők, lehet 3-2-1 ülőgarnitúra, sarokkanapé, U-alakú, ággyá alakítható, vagy többféle elemből variálható darab. Ha nincs konkrét elképzelése a vásárlóknak, gyakran az üzlet, vagy webshop kínálatát látva támadhat egy-egy jó ötlet. Vannak olyan kanapéi is, melyek nyitott állapotban franciaágyként is használhatóak. Így rögtön egy másik bútordarabot is kiválthatunk, ez pedig a kis lakásban élőknek nagyon jó hír.
A nappali és hálószoba bútorain túl a konyhában is, nagyon jól tervezhetők a bútoraik; legyen az étkezőgarnitúra, egyedi formájú szék vagy bárszékek, sőt egyedi pácolással még inkább lakás miliőjéhez, színeihez, anyagaihoz igazíthatjuk a berendezéseket.
A kiegészítők rendkívül széles választékban vannak jelen kínálatukban, a fotelektől, a puffoktól kezdve a kárpittal bevont tükrökön át a különböző tűzéssel választható dekorációs falipanelekig, melyek megállják a helyüket az előszobában, a nappaliban, de akár a lakás legintimebb helyiségében is.
Modelljeik a klasszikus, elegáns kiviteltől, a modern vagy akár az extrém enteriőrökbe is tervezhetők.

A méretek, formák, a huzatok anyaga, színe mind-mind befolyásolják az enteriőr látványát.
A modern változatok, már a technikai vívmányokat is tartalmazzák, -akár több ponton állíthatók, láb-, és fejtartó funkcióval is rendelkeznek, némelyeknél mozgatható, áthelyezhető fejtámla is van egy-egy hangulatos moziélmény kedvéért.
Termékeik kivitelezése mindenkor a legmagasabb minőséget képviseli, mert az egyedi forma mellett, a tűzések, gombok, karfák, a bőrök finom tapintása, patinássága, illata, természetes jellege is hozzájárul, hogy egy általuk legyártott bútor örök darab legyen.

Természetes bevonóanyagok változatai, típusai

Állatbarát anyagok
Szöveteik nagy része Magic Home, „Pet friendly”, vagyis „kisállat barát”, jelöléssel ellátottak. Ezek a termékek jellemzően magas szakítószilárdsággal rendelkeznek, ellenállnak az állatok körme okozta igénybevételének, továbbá vízzel is könnyen tisztíthatóak. Mindent megtesznek, hogy szöveteik tartósak, ellenállóak, könnyen kezelhetőek legyenek.
Ha macskát, kutyát, kisállatot tart valaki a lakásban, fontos lehet számukra, hogy egy kárpitosbútor megfeleljen az extra igénybevételnek is, melyet az állatok jelentenek.
Az állatok szőrzete legyen ápolt, a körmük rendszeresen legyen vágva, mert azért az extrém használatot még a legmodernebb anyagok sem bírják ki maradandó sérülés nélkül.
Néhány állatápolási alapszabály betartásával -körmök rendszeres ápolása/vágása, szőrzet rendben tartása-, a kárpitosbútor sokáig lesz ép és esztétikus.

Néhány termékre választható tűzgátló hideghab, az esetleges tűz okozta komolyabb bajok elkerülése érdekében.
A termékek olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek tűz esetén nagymértékben meggátolják a tűz terjedését. A szövetek, matractöltetek, több mint 30 percig ellenállnak a több száz fokos lángoknak. Ezekkel az innovatív megoldásokkal biztonságosabbá teszik az otthonokat.
Kárpitosbútor, kanapé, sarokgarnitúra kínálatukban szinte biztosan megtalálhatók az igazán üdítő színek, és formák bármelyiket is választjuk, megerősíthetik az életkedvet, hosszú távon a kényelmet szolgálják a mindennapokban, energiával tölti fel már a puszta látványuk is az ott élőket.
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!