HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, a 2024-es év színe

Gondoskodás, Empátia, Békés jövő
A Pantone 2024-es év színe a PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, egy gyengéd és tápláló őszibarack árnyalat lett, amely emlékeztet arra, hogy lassítsunk és vigyázzunk magunkra és egymásra.
Laurie Pressman, a Pantone Color Institute alelnöke számára az idei színválasztás különösen jelentős, hiszen ez a 25. évfordulója a Pantone Color of the Year programnak. Pressman szerint az emberi kapcsolat szinonimájaként szolgáló szín gondozása nemcsak az idei év, hanem a program általános céljának is szimbolikus.
„Életünk számos területén a zűrzavaros időszakot éljük, és ennek eredményeként a gondoskodás, az empátia és az együttérzés iránti igényünk tovább erősödik, ahogy egy békésebb jövőt képzelünk el." - mondta Leatrice Eiseman- az Intézmény vezetője.

Ez a kellemes romantikus szín az árnyalathoz kapcsolódó tapintható érzékiséget tükrözi: bársonyos őszibarack, puha marabu tollak és sima vintage szatén és selymek jutnak eszünkbe, ha a rózsaszín és narancs kombinációira gondolunk.
Ez a finom árnyalat az emberi tapasztalatra hívja a nézőt, hangsúlyozva az egészség és a jólét fontosságát az elme, a test és a lélek számára

Bársonyos őszibarack a lakberendezésben

Lakberendezés és design terén is ez a különleges szín a szabad tervezés kivételes lehetőségét adja az elképzelések és egyéni igények összehangolására.
A napkelte vagy napnyugta meleg színeitől a homályba vesző meghittségéig a szín megerősíti a belső nyugalom pillanatait, a közösség, az összejövetelek és a kapcsolatok mélységeinek igényével.
Nyugodtan kísérletezz, akár a falak színét, akár a textil kiegészítőket, akár a kanapédat öltözteted ebbe az érzéki színvilágba, amely által számodra egy modern, kifinomult, elegáns és időtálló nappali, hálószoba jöhet létre az enteriőrök megtervezésekor.
A kínálatunkban számtalan stílusú és színű, minőségi kárpitosbútort megtalálsz, vagy megrendelheted a neked legmegfelelőbbet. Keresd ezeket a kifinomult, lágy árnyalatokat és anyagokat, amelyekkel újjá és stílusossá varázsolhatod otthonodat vagy irodádat, így teljesen egyedi karaktert adva az enteriőrnek.
Az egészen kicsi, fedeles tároló puffoktól elkezdve, a klasszikus és modern kanapékat és foteleket is fellelheted nálunk.
Gyere válassz kínálatunkból! Engedd el a fantáziádat!
Keresd ezt a színt és finomítsd vele otthonod!
„A PANTONE 13-1023 Peach Fuzz szellemében visszagondolunk a Pantone Color of the Year program elmúlt 25 évére; hálásak lehetünk azért, hogy lehetőséget biztosítanak a dizájnerek és a színek szerelmeseinek a világ minden tájáról beszélgetni, alkotni."
Ez a program immáron 25 éve mindig irányt mutat a színekről, ami által a különböző művészeti ágak képviselői inspirálódhatnak, így a kiválasztott színekben és árnyalatokban mutathatják be kreativitásukat digitális környezetben, vagy az otthonokban.”
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!